foto

John Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 False Positive
2016 Pee-wee's Big Holiday

TV seriály

2018 The Last O.G. (TV seriál)
Swipe Right (S01E04)
2016 Broad City (TV seriál)
Jews on a Plane (S03E10)
2015 Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
Broad City (TV seriál)
The Matrix (S02E06)
Wisdom Teeth (S02E03)
2014 Broad City (TV seriál)
Hurricane Wanda (S01E07)
Fattest Asses (S01E05)
Pu$$y Weed (S01E02)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Sex Tips (S01E10)
Unpleasant Truths (S01E07)
Bad Decisions (S01E01)
2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
2007 Xavier: Renegade Angel (TV seriál)
2005 Wonder Showzen (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Černá maska

TV seriály

2007 Xavier: Renegade Angel (TV seriál)
2005 Wonder Showzen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 False Positive

TV seriály

2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
2007 Xavier: Renegade Angel (TV seriál)
2005 Wonder Showzen (TV seriál)
2002 Doggy Fizzle Televizzle (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 False Positive

Host

TV pořady

2001 Late Friday (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky