foto

Graeme Harper

  • nar. 11.3.1945 (76 let)
    St. Albans, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Pán času: Vody Marsu (TV film)
2007 Doctor Who: Time Crash (TV film)
2003 Tvář za oknem

TV seriály

2018 V čísle 9 (TV seriál)
And the Winner Is... (S04E05)
Bernie Clifton's Dressing Room (S04E02)
2016 V čísle 9 (TV seriál)
The Devil of Christmas (S03E01)
2008 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Nepřítel Bejnů - 2. část (S02E12)
Nepřítel Bejnů - 1. část (S02E11)
Pokušení Sarah Jane Smithové - 2. část (S02E10)
další epizody (4)
Pán času (TV seriál)
Konec cesty (S04E13)
Ukradená Země (S04E12)
Odboč vlevo (S04E11)
další epizody (5)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Co se stalo se Sarah Jane? - 2. část (S01E08)
Co se stalo se Sarah Jane? - 1. část (S01E07)
Pán času (TV seriál)
Utopie (S03E11)
42 minut (S03E07)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Soudný den (S02E13)
Armáda duchů (S02E12)
Věk oceli (S02E06)
další epizody (4)
2004 Steel River Blues (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2001 Oscar Charlie (TV seriál)
Poslední výstup (TV seriál)
1999 High Hopes (TV seriál)
See How They Run (TV seriál)
1998 Babes in the Wood (TV seriál)
The Last Salute (TV seriál)
1994 House of Windsor, The (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
1993 September Song (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Get Back (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1987 Star Cops (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)