foto

Andy Powers

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spider-Man: Homecoming
2015 Sweets
2014 Prokletý klaun
2013 Trooper (TV film)
2011 Northeast
Weekends at Bellevue (TV film)
2005 Zná ji jako svý boty
2000 Blind Date, The

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
Lipet's Seafood Company (No. 111) (S04E09)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cesta do pekel (S06E14)
2014 Believe (TV seriál)
2013 Alpha House (TV seriál)
The Rebuttal (S01E09)
Hostages (TV seriál)
Nultá hodina (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Pochybnosti (S01E18)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jedenáct rozhněvaných porotců (S04E11)
Pohotovost (TV seriál)
Strach (S11E04)
Carterův den (S11E03)
Krutost (S11E02)
další epizody (4)
2003 Oz (TV seriál)
A Failure to Communicate (S06E04)
See No Evil, Hear No Evil, Smell No Evil (S06E02)
Dead Man Talking (S06E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sestry (S02E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vulnerable (S04E03)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (5)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace