foto

Andy Powers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spider-Man: Homecoming
2015 Sweets
2014 Prokletý klaun
2013 Trooper (TV film)
2011 Northeast
Weekends at Bellevue (TV film)
2005 Zná ji jako svý boty
2000 The Blind Date

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zero Tolerance (S20E03)
2017 Černá listina (TV seriál)
Lipetova rybárna (č. 111) (S04E09)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cesta do pekel (S06E14)
2014 Believe (TV seriál)
2013 Alpha House (TV seriál)
The Rebuttal (S01E09)
Hostages (TV seriál)
Nultá hodina (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Pochybnosti (S01E18)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jedenáct rozhněvaných porotců (S04E11)
Pohotovost (TV seriál)
Strach (S11E04)
Carterův den (S11E03)
Krutost (S11E02)
další epizody (4)
2003 Oz (TV seriál)
A Failure to Communicate (S06E04)
See No Evil, Hear No Evil, Smell No Evil (S06E02)
Dead Man Talking (S06E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Boží rovnice (E07)
Charlie a Líza (E06)
Údržba (E05)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sestry (S02E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vulnerable (S04E03)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (5)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Relay (S03E04)
2000 Ed (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky