foto

Giulia Follina

  • nar. 4.8.1952 (66 let)
    Hamburk, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Stubbe - Von Fall zu Fall: Baby-Deal (TV film)
1994 Großmutters Courage (TV film)
1979 Die wilde Flamme (TV film)
Nachbarn und andere nette Menschen (TV film)
1977 Ein Tisch zu viert (TV film)
1976 Charleys Tante (TV film)
1974 Frühling auf Immenhof
Geliebte Dame (TV film)
1973 Tod auf der Themse (TV film)
1972 Das Geheimnis der alten Mamsell (TV film)
Životní manko
1971 Fräulein von Stradonitz in memoriam
Tatort - Blechschaden (TV film)
1969 Die Dubrow-Krise (TV film)
1968 Kinder des Schattens (TV film)
1964 Asmodée (TV film)
1961 Der Lügner

TV seriály

1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
1994 Zwei alte Hasen (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Zimmer frei - UNO-Nähe (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
Wir 13 sind 17 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1954 Unsere Nachbarn heute abend - Familie Schölermann (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace