foto

Rolf Gumlich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der kleine Doktor (TV film)
Berühmte Ärzte der Charité: Krisis (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)

TV seriály

1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky