foto

Dermott Downs

  • nar. 25.5.1962 (55 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Pět příběhů šílenství (TV film)
2007 Banální prohlídka
2000 Boys Life 3
Dark Prince: The True Story of Dracula (TV film)
Nebezpečný kód
1999 $30
1997 Univers'l
1996 Silent Lies

TV seriály

2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2010 Past Life (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)

Dokumentární

2001 Cypress Hill: Still Smokin'

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Raiders of the Lost Art (S02E09)
Mrtvý bod (TV seriál)
In Words, Drown I (S02E20)
The Flash (TV seriál)
Duet (S03E17)
Attack on Central City (S03E14)
Attack on Gorilla City (S03E13)
2016 Arrow (TV seriál)
Penance (S05E04)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Out of Time (S02E01)
Legendary (S01E16)
Fail-Safe (S01E05)
další epizody (4)
Mrtvý bod (TV seriál)
Trénink obrany (S01E19)
Supergirl (TV seriál)
Solitude (S01E15)
For the Girl Who Has Everything (S01E13)
The Flash (TV seriál)
Invasion! (S03E08)
2015 Arrow (TV seriál)
Nabídka (S03E16)
Návrat (S03E14)
iZombie (TV seriál)
Virtual Reality Bites (S01E06)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Click Your Poison (S01E10)
Supergirl (TV seriál)
Fight or Flight (S01E03)
The Flash (TV seriál)
Gorilla Warfare (S02E07)
Fast Enough (S01E23)
Grodd Lives (S01E21)
The Originals (TV seriál)
Exquisite Corpse (S02E17)
2014 Gotham (TV seriál)
The Balloonman (S01E03)
The Flash (TV seriál)
Plastique (S01E05)
The Originals (TV seriál)
Every Mother's Son (S02E03)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Blair Witch Mountain Project, The
1992 Motor Psycho
1986 Odd Jobs
1985 Tajná ctitelka
The Walt Disney Comedy and Magic Revue - a.z.
1981 Lovely But Deadly
1976 Loneliest Runner, The (TV film)
Podivný pátek
1975 Útěk na čarodějnou horu
1974 The Morning After (TV film)
1972 Here Comes the Judge (TV film)

TV seriály

2004 Kriminálka New York (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
1979 Out of the Blue (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace