foto

Dermott Downs

  • nar. 25.5.1962 (58 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Pět příběhů šílenství (TV film)
2007 Banální prohlídka
2000 Boys Life 3
Dark Prince: The True Story of Dracula (TV film)
Nebezpečný kód
1999 $30
1997 Univers'l
1996 Tichá msta

TV seriály

2014 Lidé zítřka (TV seriál)
Son of Man (E22)
Kill Switch (E21)
Endgame (E17)
další epizody (10)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Death's Door (E09)
Thanatos (E08)
Sorry for Your Loss (E06)
další epizody (5)
2010 Past Life (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Holubičí komise (S01E18)
Pšt (S01E16)
Krev, pot a slzy (S01E14)
další epizody (4)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
Důstojník v modrém (S01E09)
Déšť (S01E07)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami - New York - Nonstop (S02E23)
Nezdařené přistání (S02E21)
Uzávěrka (S02E19)
další epizody (7)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Návnada (S02E09)
Velká cena (S02E07)
Hurikán Anthony (S02E06)
další epizody (9)

Dokumentární

2001 Cypress Hill: Still Smokin'

Herecká filmografie

Filmy

2002 Blair Witch Mountain Project, The
1992 Motor Psycho
1986 Odd Jobs
1985 Tajná ctitelka
The Walt Disney Comedy and Magic Revue - a.z.
1981 Lovely But Deadly
1976 Loneliest Runner, The (TV film)
Podivný pátek
1975 Útěk na čarodějnou horu
1974 The Morning After (TV film)
1972 Here Comes the Judge (TV film)

TV seriály

2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Pšt (S01E16)
1986 Designing Women (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
1979 Out of the Blue (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Batwoman (TV seriál)
Drink Me (S01E13)
Mrtvý bod (TV seriál)
Fire and Brimstone (S05E06)
2019 Batwoman (TV seriál)
Down Down Down (S01E03)
Doom Patrol (TV seriál)
Ezekiel Patrol (S01E15)
Danny Patrol (S01E08)
Donkey Patrol (S01E02)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Good, The Bad and The Cuddly (S03E18)
Daddy Darhkest (S03E10)
Mrtvý bod (TV seriál)
Everlasting (S03E14)
Supergirl (TV seriál)
Not Kansas (S03E21)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Raiders of the Lost Art (S02E09)
Mrtvý bod (TV seriál)
In Words, Drown I (S02E20)
Supergirl (TV seriál)
Far from the Tree (S03E03)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
Duet (S03E17)
Attack on Central City (S03E14)
další epizody (4)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Out of Time (S02E01)
Legendary (S01E16)
Fail-Safe (S01E05)
další epizody (4)
Mrtvý bod (TV seriál)
Trénink obrany (S01E19)
Supergirl (TV seriál)
Solitude (S01E15)
For the Girl Who Has Everything (S01E13)
The Flash (TV seriál)
Invasion! (S03E08)
Arrow (TV seriál)
Penance (S05E04)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Click Your Poison (S01E10)
Supergirl (TV seriál)
Fight or Flight (S01E03)
iZombie (TV seriál)
Virtual Reality Bites (S01E06)
The Flash (TV seriál)
Gorilla Warfare (S02E07)
Fast Enough (S01E23)
Grodd Lives (S01E21)
The Originals (TV seriál)
Exquisite Corpse (S02E17)
Arrow (TV seriál)
Nabídka (S03E16)
Návrat (S03E14)
2014 Gotham (TV seriál)
Vzduchoplavec (S01E03)
The Flash (TV seriál)
Plastique (S01E05)
Lidé zítřka (TV seriál)
Kill Switch (E21)
Smoke and Mirrors (E18)
Superhero (E16)
The Originals (TV seriál)
Every Mother's Son (S02E03)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Through the Looking Glass (S08E03)
Foundation (S07E18)
2011 Nikita (TV seriál)
Partners (S02E04)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Liar's Poker (S02E02)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Betsy (S01E09)
Zapomenutí (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
Minamata (E14)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky