foto

Barthélémy Grossmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Verso
2008 Excusez-moi
2007 13 m2

TV seriály

2015 American Dream (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coeur à vif (S02E06)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
Vénus & Apollon (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Monos, Les (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 13 m2

TV seriály

2015 American Dream (TV seriál)
2013 No Limit (TV seriál)
Infiltration (S02E02)
Diamants de sang (S02E01)
2012 Lascars (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 13 m2

TV seriály

2015 American Dream (TV seriál)
2012 Lascars (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2007 13 m2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace