foto

Jaime Paglia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
Přetvářka (S05E12)
Za zrcadlem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Vidíš to co já? (S04E21)
Obrovský skok (S04E20)
Malý krůček (S04E19)
další epizody (11)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Vánoční nadělení (S04E10)
Uvidíme se včera (S04E09)
Akta Ex (S04E08)
další epizody (10)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Loučení (S03E18)
Ledové jádro (S03E17)
Vše zapomenuto (S03E16)
další epizody (10)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Dvě Slunce (S03E07)
Fáze, fáze, fázičky (S03E06)
další epizody (8)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
Objekt touhy (S02E11)
další epizody (13)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Jednou za život (S01E12)
Pravidla cvokárny (S01E11)
Nachový opar (S01E10)
další epizody (12)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
Betrayed (S01E06)
2014 The Flash (TV seriál)
The Flash Is Born (S01E06)
2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
Carter celý bez sebe (S05E05)
Ztraceni (S05E01)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Obrovský skok (S04E20)
Mezi námi děvčaty (S04E15)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Uvidíme se včera (S04E09)
Den zakladatelů (S04E01)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Loučení (S03E18)
S cizí tváří (S03E10)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Dvě Slunce (S03E07)
Vzpoura strojů (S03E01)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Noc plná snů (S02E06)
Zrození Fénixe (S02E01)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Jednou za život (S01E12)
Mžik (S01E07)
Přešťastné návraty (S01E02)
další epizody (4)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Carter celý bez sebe (S05E05)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Start (S04E11)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace