foto

Julian Meiojas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Ingobernable (TV seriál)
Justice on Parade (S02E01)
2017 Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)
2016 Špinaví poldové (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
Sleight of Hand (S02E09)
2015 The Flash (TV seriál)
Family of Rogues (S02E03)
2014 Ve službách FBI (TV seriál)
Au Revoir (S06E06)
Nekontrolovatelné, proměnné faktory (S06E03)
2013 Ve službách FBI (TV seriál)
Digging Deeper (S05E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace