foto

David Cann

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hadí doupě
2014 Karmánova hranice
2012 Bídníci
2011 Albatros
Útok na věžák
Železná lady
2010 Eagleman Stag, The
Lizzie and Sarah (TV film)
2008 Zajatec
2007 Commander: The Fraudster, The (TV film)
Maraton lásky
2006 Truth, The
2005 Chromofobie
2002 Bookcruncher
2001 Deník Bridget Jonesové
1999 The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
1994 Dark Adapted Eye, A (TV film)
1986 Biggles
Knights & Emeralds
1984 1984
1981 Wet Job (TV film)

TV seriály

2017 Sick Note (TV seriál)
Queen of Hearts (E01)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
2009 Psychoville (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
Saxondale (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Tlc (TV seriál)
2001 Mr Charity (TV seriál)
Tak! A co teď? (TV seriál)
Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
Black Books (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Jam (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
1996 Frontiers (TV seriál)
No Bananas (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 One by One (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1979 Sapphire and Steel (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1973 Tomorrow People, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace