foto

Jonathan Whitesell

  • nar. 28.8.1991 (27 let)
    Vancouver Island, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Kill Team
2018 Hold the Dark
Zlý časy v El Royale
2017 Never Steady, Never Still
2016 A.R.C.H.I.E.
2015 The Hollow (TV film)
The Unspoken

TV seriály

2019 Project Blue Book (TV seriál)
2018 Z onoho světa (TV seriál)
There's No Home for You Here (S02E10)
F.G.B. (S02E09)
I Scream, You Scream (S02E08)
další epizody (10)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Out of Darkness (S01E09)
Last Action Hero (S01E08)
další epizody (10)
The 100 (TV seriál)
Heavy Lies the Crown (S04E02)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Demons (S03E12)
další epizody (9)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Úkol z lásky (S05E13)
Akta X (TV seriál)
Zakladatelova mutace (S10E02)
2015 Proof (TV seriál)
Ties That Bind (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Zombie Bro (S02E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace