foto

Jonathan Whitesell

  • nar. 28.8.1991 (28 let)
    Vancouver Island, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Kill Team
2018 Zastavte temnotu
Zlý časy v El Royale
2017 Never Steady, Never Still
2016 A.R.C.H.I.E.
2015 The Hollow (TV film)
The Unspoken

TV seriály

2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Válečné hry (S01E08)
The Twilight Zone (TV seriál)
Six Degrees of Freedom (S01E06)
The Comedian (S01E01)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 53: „Trhák“ (S03E18)
Kapitola 49: „Ohni, se mnou pojď“ (S03E14)
Kapitola 48: „Rekviem za boxera“ (S03E13)
2018 Z onoho světa (TV seriál)
There's No Home for You Here (S02E10)
F.G.B. (S02E09)
I Scream, You Scream (S02E08)
další epizody (10)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Out of Darkness (S01E09)
Last Action Hero (S01E08)
další epizody (10)
The 100 (TV seriál)
Heavy Lies the Crown (S04E02)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Demons (S03E12)
další epizody (9)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Úkol z lásky (S05E13)
Akta X (TV seriál)
Zakladatelova mutace (S10E02)
2015 Proof (TV seriál)
Memento Vivere (E05)
Ties That Bind (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Zombie Bro (S02E02)