foto

Martin Seifert

  • nar. 24.2.1951 (69 let)
    Jena, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Der letzte Schrey (TV film)
2017 Bibi a Tina 4: Naprostý chaos
2016 Bibi a Tina 3: Holky proti klukům
2014 Bibi a Tina
Bibi a Tina: Zmatená a okouzlená
Milionový nadhazovač
Nekonečná láska
2013 Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
Poslední láska Robina Hooda
2012 Věž (TV film)
2011 Im falschen Leben (TV film)
Vergiss dein Ende
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Mutterseelenallein
Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt (TV film)
Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)
2004 Anfänger! (studentský film)
Die Versuchung (TV film)
Hunger auf Leben (TV film)
2003 Ein Schiff wird kommen
Tage des Sturms (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
2001 Richard II. (TV film)
2000 Die Polizistin (TV film)
Sumo Bruno
1999 Místo činu - Prokletí Jantarové komnaty (TV film)
Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Das Miststück (TV film)
Das vergessene Leben (TV film)
Gia (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
1997 Raus aus der Haut (TV film)
Tatort - Der Tod spielt mit (TV film)
1996 Aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui, Der (TV film)
Kuppke (TV film)
1995 Rosemarie Nitribitt - Tod einer Edelhure (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Kiwi und Ratte (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
1991 Das Mädchen aus dem Fahrstuhl
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Erster Verlust
1989 Großer Frieden (TV film)
Grüne Hochzeit
Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
1988 Die Bestie (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
Gold für den König (TV film)
1986 So viele Träume
1985 Verspielte Liebe (TV film)
1983 Mathilde Möhring (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
1981 Kreuz-As bedeutet Tod (TV film)
1979 Die Birke da oben (TV film)
Dokud vás smrt nerozdělí
1976 Ein Wigwam für die Störche (TV film)

TV seriály

2019 Řeka života (TV seriál)
Kwai - Familienbande (E06)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Hra (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Stachel in mir (S11E16)
2000 Bella Block (TV seriál)
Blinde Liebe (E08)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Was am Ende übrig bleibt (S02E06)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Nalezenec (S02E02)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam)
1980 Blaue Pferde auf rotem Gras (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky