foto

Tecuja Kakihara

  • nar. 24.12.1982 (36 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 King of Prism: Shiny Seven Stars – Prologue x Jukinodžó x Taiga
2018 Gekidžóban Servamp: Alice in the Garden
Gekidžóban Tokimeki Restaurant: Miracle 6
Kidó senši Gundam: The Origin VI – Tandžó akai suisei
Učú no hó: Reimei hen
2017 Gekidžóban Fairy Tail: Dragon Cry
Kidó senši Gundam: The Origin V - Gekitocu Room kaisen
King of Prism: Pride the Hero
Tóken ranbu: Hanamaru – Makuai kaisóroku
2016 Jowamuši Pedal: Spare Bike
Kúsen madóši kóhosei no kjókan: Lecty no, ikimonogatari
Zegapain ADP
2015 Gakuen Handsome: The Animation
Gekidžóban Jowamuši Pedal
Jowamuši Pedal Re:Road
Tajemství UFO akademie: Zákony vesmíru
2014 Hózuki no reitecu
Jowamuši Pedal Re:Ride
2013 Amnesia
Fairy Tail x Rave
Minami-ke: Nacujasumi
2012 Ao no Exorcist: Gekidžóban
2011 Ao no Exorcist: Kuro no iede
Ao no Exorcist: Ura Eku
Black Jack Final
Toriko 3D: Kaimaku Gourmet Adventure!!
2010 Fukubiki! Triangle: Miharu after
2009 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
2008 Gekidžóban Kara no kjókai: Mudžun rasen
Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
Mai-Otome 0: S.ifr
2007 Gekidžóban Naruto: Šippúden
Vexille 2077
2005 Nepos Napos

TV seriály

2019 Arifureta šokugjó de sekai saikjó (TV seriál)
B-Project: Zeččó Emotion (TV seriál)
Ensemble Stars! (TV seriál)
Namu amida bucu! Rendai Utena (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Fearī Teiru Zero (E304)
Zutto Futari de (E303)
Dai San no In (E302)
další epizody (15)
2018 Hangjakusei million Arthur (TV seriál)
Hózuki no reitecu (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Glory Line (TV seriál)
Muhjo to Roji no mahóricu sódan džimušo (TV seriál)
PazuDora (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Meibisu to Zerefu (E289)
Kami ni Misuterareta Chi e (E288)
Kōtei Supurigan (E287)
další epizody (12)
2017 Aiseki Mogol Girl (TV seriál)
Code:Realize: Sósei no himegimi (TV seriál)
Dynamic Chord (TV seriál)
Hózuki no reitecu (TV seriál)
Kenka bančó otome: Girl Beats Boys (TV seriál)
Nanbaka (TV seriál)
Saenai Heroine no sodatekata: Flat (TV seriál)
Sengoku Night Blood (TV seriál)
2016 12 sai.: Čiččana mune no tokimeki (TV seriál)
B-Project: Kodó Ambitious (TV seriál)
Brotherhood: Final Fantasy XV (TV seriál)
Cukiuta. The Animation (TV seriál)
Divine Gate (TV seriál)
Gakuen Handsome (TV seriál)
Handa-kun (TV seriál)
Nanbaka: The Numbers (TV seriál)
Occultic;Nine (TV seriál)
Ojisan to Marshmallow (TV seriál)
Pazudora Cross (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
Servamp (TV seriál)
Show by Rock!! # (TV seriál)
Show by Rock!! Short!! (TV seriál)
Soul Buster: Šósei ran (TV seriál)
Time Bokan 24 (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Honō no Messēji (E277)
Chōsensha (E276)
Eien no Bōken (E275)
další epizody (12)
2015 Himóto! Umaru-čan (TV seriál)
Ketsuekigata-kun! 3 (TV seriál)
Kúsen madóši kóhosei no kjókan (TV seriál)
Saenai Heroine no sodatekata (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
World Trigger: Tōbōsha hen (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Tarutarosu-hen (Shūshō): Sore ga Ikiru Chikara Da (E265)
Tarutarosu-hen: Honō no Shizuku (E264)
Tarutarosu-hen: Ishugaru ni Mau (E263)
další epizody (51)
2014 Baby Steps (TV seriál)
Bonjour: Koiaji Pâtisserie (TV seriál)
Fú'un išin dai šógun (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
M3: Sono kuroki hagane (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Natsu vs. Reo (E214)
Eruza vs. Sajitariusu, Bajō no Kessen! (E213)
Jubia vs. Ariesu, Sabaku no Shitō! (E212)
další epizody (39)
2013 Amnesia (TV seriál)
BlazBlue: Alter Memory (TV seriál)
Dia no Ace (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Natsu vs. Sōryū (E175)
Yonin no Doragon (E174)
Batoru obu Doragon Sureiyā (E173)
další epizody (13)
2012 Brave 10 (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Erufuman vs. Bakkasu (E162)
Chariotto (E161)
Kyōzui (E160)
další epizody (51)
2011 Mošidora (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Natsu vs. Girudātsu (E99)
Ungaii no wa Dare? (E98)
Besuto Pātonā (E97)
další epizody (51)
2010 Battle Spirits: Brave (TV seriál)
Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
Kaičó wa Maid-sama! (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: Baku (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Hametsu no Kōshin (E60)
Tsuioku no Jerāru (E59)
Seirei Gassen (E58)
další epizody (49)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Norowareta Shima (E11)
Natsu vs. Eruza (E10)
Natsu, Mura o Kū (E09)
další epizody (11)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Minami-ke: Okaeri (TV seriál)
2008 H2O: Footprints in the Sand (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Minami-ke: Okawari (TV seriál)
2007 Hidamari Sketch (TV seriál)
Minami-ke (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
天の光はすべて星 (E27)
Ikuze Dachikō (E26)
Omae no Ishi wa Uketotta! (E25)
další epizody (27)
2006 Black Lagoon (TV seriál)
Tonagura! (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2005 Ginban Kaleidoscope (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

TV pořady

2018 Kakihara Tecuja no hizakurige: Hibike! Sengoku meigen hen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace