foto

Giulio Biccari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Fracked
2016 The Journey Is the Destination
2013 Hoe duur was de suiker
2012 Löwin, Die (TV film)
2011 Black Butterflies
Únos Heinekena
2008 Ztracené město (TV film)
2007 More Than Just a Game
2006 Krutá rasa
Poslední dny sopky Krakatoa (TV film)
Syn člověka
2005 Carmen z Khayelitshe
2004 Boj o plošinu
Dracula 3000 (TV film)
Forgiveness
2003 Královna Sumuru
Lev (TV film)
Proteus
Smrtící důsledek
2002 Promised Land
Stopa smrti
2001 Řez diamantem
1987 Shot Down

TV seriály

2020 Kruhy + Kříže (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
McDonald & Dodds (TV seriál)
The Fall of The House of Crockett (E01)
2018 Our Girl (TV seriál)
Nigeria, Belize and Bangladesh Tours: Episode 2 (S03E06)
Nigeria, Belize and Bangladesh Tours: Episode 1 (S03E05)
2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Rellik (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
2015 Spotless (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
The Book of Negroes (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
Expose (S03E09)
Heat (S03E08)
další epizody (6)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Pád z nebes (S02E08)
Krypta nebes (S02E07)
V říši mrtvých (S02E06)
další epizody (4)
2013 Bluestone 42 (TV seriál)
My Mad Fat Diary (TV seriál)
Ladies and Gentlemen (S01E03)
Touched (S01E02)
Big Wide World (S01E01)
2011 Leonardo (TV seriál)
Luther (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2010 Vyděděnci (TV seriál)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S08E04)
Epizoda 3 (S08E03)
2008 Vůně Kalahari (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S07E08)
Epizoda 7 (S07E07)
2006 Tripping Over (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nelson Mandela: The Myth & Me
2012 2000 let britské historie (TV seriál)
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
2002 Facing Death, Facing Life
Township Opera (TV film)
2001 Ma vie en plus
2000 Young Lions
1999 Force More Powerful, A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky