foto

Oliver Nelson

  • nar. 4.6.1932
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 28.10.1975 (43 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1973 Chase (TV film)
I Love a Mystery (TV film)
Money to Burn (TV film)
The Alpha Caper (TV film)
1972 Cutter (TV film)
1970 Dial Hot Line (TV film)
Skullduggery
Zig Zag
1969 Smrt pistolníka
1968 Istanbul Express (TV film)

TV seriály

1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Run, Steve, Run (S01E13)
The Coward (S01E12)
Dr. Wells Is Missing (S01E09)
další epizody (11)
1973 Chase (TV seriál)
1972 Columbo (TV seriál)
Džungle ve skleníku (S02E02)
1971 Longstreet (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace