foto

Fraser Ayres

  • nar. 1980
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Acceptable Damage
2017 Vražedný instinkt
2014 Son of God
2011 Lapland (TV film)
2009 Heartless
2008 Dospělost
West 10 LDN (TV film)
2006 Širé Sargasové moře (TV film)
2004 Bella and the Boys (TV film)
Frances Tuesday (TV film)
2002 Revengers Tragedy
2001 Intimita
2000 It Was an Accident
1999 Rage
1998 Speak Like a Child

TV seriály

2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Critical (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Magická vražda (S17E02)
2014 Suspects (TV seriál)
2007 The Omid Djalili Show (TV seriál)
Thieves Like Us (TV seriál)
2006 Grownups (TV seriál)
Little Miss Jocelyn (TV seriál)
Vital Signs (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2004 Smoking Room, The (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2001 Babyfather (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace