foto

David Collins

  • nar. 13.7.1962 (56 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rozlučka se svobodou
2010 Bouře
2008 Doživotní trest (TV film)
Neuvěřitelný Hulk
Ošetřovatelka.Bojovník.Chlapec
2007 Sejmi je všechny
Říše hraček
2005 Zbohatni nebo chcípni
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Případ Mahowny
Zločinné myšlenky
2002 Uzavřený kruh
Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Blue Hill Avenue
Pro lásku k Olivii (TV film)
Soudce (TV film)
1998 Defenders: Choice of Evils, The (TV film)
Sémě pochybnosti
Vykoupení z ráje (TV film)
1996 Není úniku (TV film)
1995 Zemřít pro...
1987 Walking on Air (TV film)

TV seriály

2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochův podraz (S07E13)
2012 Firma (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Acceptable Risk (S03E07)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Magnetismus (S01E03)
The Listener (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)

Dokumentární

1999 Tajemství smrti: Vzestup a pád F. A. Leuchtera jr.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace