foto

Claire Price

  • nar. 4.7.1972 (47 let)
    Chesterfield, Derbyshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 National Theatre Live: King Lear (divadelní záznam)
2015 Druhý báječný hotel Marigold
2012 Skok
2010 Život po životě
2009 Cuckoo
2003 Twelfth Night, or What You Will (TV film)
2001 Whistle-Blower, The (TV film)

TV seriály

2017 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 7 (S06E07)
2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Capital (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Coroner (TV seriál)
The Fisherman's Tale (S01E04)
The Outcast (TV seriál)
2008 Apparitions (TV seriál)
2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Sleeper (S01E07)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zkažené ovoce (S04E06)
2000 Doctors (TV seriál)
Inspektor Rebus (TV seriál)
1997 Animal Ark (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace