foto

Ian Talbot

  • nar. 19.12.1942 (77 let)
    Esher, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Run for Your Wife
1992 B & B
Falešná hra (TV film)
1988 Topení po číslech
1983 Tartuffe or The Imposter (TV film)
1974 Ohrožení Britannicu
1972 Vzhůru na frontu

TV seriály

2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný sklep (S08E06)
2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)
1995 Míra omylu (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky