foto

Dale Rapley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mein Prinz. Mein König.
1994 Au Pair
1990 Paper Mask

TV seriály

2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Aquila (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Julia Jekyll and Harriet Hyde (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace