foto

Angela Curran

  • nar. 1959
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dánská dívka
2014 Mr. Turner
2011 Eric & Ernie (TV film)
Holka s prknem
Jana Eyrová
Železná lady
2007 Horší než smrt
Santa má bráchu
2006 Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (TV film)
Tom's Christmas Tree (TV film)
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
Whose Baby? (TV film)
2003 Holky z kalendáře
2002 Ella a její matky (TV film)
Na špičce jazyka (TV film)
Nicholas Nickleby
2001 Do toho
Mesiáš (TV film)
1999 Páté přes deváté
1996 Tajnosti a lži
1993 Nahý
1984 Swallows and Amazons Forever!: Coot Club (TV film)
1979 Afternoon Off (TV film)
Amíci

TV seriály

2019 Doktor Martin (TV seriál)
The Shock of the New (S09E02)
2018 Kouzelný pes Vafle (TV seriál)
2017 Doktor Martin (TV seriál)
Veslařská píseň (S08E07)
První zoubky (S08E05)
Víra (S08E04)
další epizody (4)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
A Dish of Adharma (E02)
Rovers (TV seriál)
2015 The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2014 Edge of Heaven (TV seriál)
Pan Sloane (TV seriál)
Meet Mr. Sloane (E01)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Man Down (TV seriál)
Christmas Special (S01E07)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Vražedné šifry (TV seriál)
Cracking a Killer's Code: Part 2 (S01E02)
2011 Vera (TV seriál)
2010 This Is Jinsy (TV seriál)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Snáze čelit zlu, které známe (S04E01)
2006 New Street Law (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Shane (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2000 Black Books (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
Unfinished Business (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Jack and Jeremy's Real Lives (TV seriál)
1995 Game On! (TV seriál)
1994 Dwelling Place, The (TV seriál)
Once Upon a Time in the North (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1987 Pulaski (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
1980 Flickers (TV seriál)
1978 The Mill on the Floss (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 The ITV Play (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Many Faces of... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky