foto

Nobuo Nakagawa

  • nar. 18.4.1905
    Kjóto, Kjóto, Honšú, Japonsko
  • zem. 17.6.1984 (79 let)
    Aikó District, Honšú, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1982 Kaiidan: Ikiteiru Koheidži
1969 Jóen dokufuden: Hitokiri okacu
Jóen dokufuden: Okacu kjódžó tabi
Sakura sakazuki gikjódai
1968 Kaidan: Hebionna
1963 Otoko no araši
1962 Hatamoto taikucu otoko: Nazo no sango jašiki
Inazuma tóge no kettó
Kanašimi wa icumo haha ni
Kišú no abarenbó
Maboroši tengu
1961 "Nendo no omen" jori: Káčan
Happjakumangoku ni idomu otoko
Hatamoto kenka taka
1960 Džigoku
Onna šikeišú no dacugoku
1959 Kagebóši torimonočó
Nippon romansu rjokó
Onna kjúkecuki
Raiden
Tókaidó jocuja kaidan
1958 Bórei kaibjó jašiki
Dokufu Takahaši oden
Kenpei to júrei
Kjóen kobanzame (Zenkóhen)
Tenka no fukušógun: Mito manjúki
1957 Fúun kjú nari Ósakadžó: Sanada džújúši sóšingun
Hibarigaoka no taikecu
Kaidan kasane ga fuči
Ningjó Sašiči torimonočó: Óedo no ušimicukoku
Šógun Iemicu to tenka no hikoza
1956 Ašura san kenši
Kaii ucunomija curitendžó
Kjúkecuga
Koi sugata kicune goten
Ningjó Sašiči torimonočó: Jóen roku šibidžin
1955 Aogašima no kodomotači: Onna kjóši no kiroku
Banba no Tadataró
Nacume Sóseki no Sanširó
1954 Horafuki Tandži
Išinaka-sensei gjódžóki: Seišun musen rjokó
Wakaki hi no takuboku: Kumo wa tensai de aru
1953 Edo no hanamiči
Edokko hangan
Haresugata: Izu no Sataró
Kin-san monogatari
Kin-san torimonočó: Nazo no ningjóši
Šišun no izumi
1952 Inu hime-sama
Itošigo to taete jukan
Jújake Fudži
Kjó wa kaiša no gekkjúbi
Koikaze godžúsancugi
Umon torimonočó: Higanoko ihen
1951 Hatamoto taikucu otoko: Tódžingai no oni
Kógen no eki jo sajónara
Onihime šigure
Sasurai no kóro
Umon torimonočó: Katame ókami
Wakasamazamurai torimonočó: Noroi no ningjóši
1950 Amakara činsódó
Senri no tora
Wakasamazamurai torimonočó: Nazo no nómen jašiki
1949 Enoken no Tobisuke bóken rjokó
Rinči
Šinja no kokuhaku
1948 Baša monogatari
1947 Cukinode no seppun
1941 Akacuki no šinpacu
Gubidžinsó
1940 Dengeki musuko
Enoken no homare no dohjóiri
Enoken no wanwan taišó
Kingoró no musume monogatari
1939 Enoken no ganbari sendžucu
Enoken no jadžikita
Enoken no mori no Išimacu
Tange Sazen: sekigan no maki
Šinpen Tange Sazen: Sekigan no maki
1938 Gekka no wakamuša
Itajadžima
Nihon iči no okappiki
1937 Hatamoto hačimanki
Onna Sazen: Daiičihen – Jóka no maki
Onna Sazen: Dainihen – Maken no maki
1936 Akutaródžiši
Jarimoči kaidó
Šura hakkó: Zenpen
1935 Hadži o širu mono
Hakone hačiri
Tókai no kaojaku

TV seriály

1970 Nihon kaidan gekidžó (TV seriál)

Dokumentární

1963 Nihon zankoku monogatari

Scenáristická filmografie

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky