foto

Martin Oberhauser

  • nar. 15.11.1970 (48 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hotel Sacher (TV film)
Kalender Girls (divadelní záznam)
2015 Bomby s díky vítáme!
Hangover in High Heels (TV film)
Poslední léto bohatých
2014 The Yellow Sky
2013 Tom Turbo - Von 0 auf 111
Zurück ins Leben (TV film)
2012 Nečekané překvapení (TV film)
Novemberlichter
2011 Dýchat
Na prahu osmdesátky
Željesboj (TV film)
2010 Mrtví nemluví (TV film)
Náhodný rukojmí
Případ Andropov (TV film)
Tatort - Operation Hiob (TV film)

TV seriály

2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)
2013 Horvath's Los - Alltag war gestern (TV seriál)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
2011 AMS - Mutris Welt (TV seriál)
Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Schlawiner (TV seriál)
2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Zersplitterte Nacht: 9. November 1938, als die Nacht am kältesten war...
2011 Der Kardinal

Host

TV pořady

2016 Kabarett im Turm (TV pořad)
2012 Hyundai Kabarett-Tage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky