foto

Patti Yasutake

  • nar. 6.9.1953 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Unbelievable!!!!!
2010 Dad's Home (TV film)
2008 The Coverup
2005 The L.A. Riot Spectacular
1999 Incognito (TV film)
Krása na zabití
Tvář na zabití (TV film)
1997 Hlídači času
1996 Star Trek VIII: První kontakt
The Road to Galveston (TV film)
1995 Dangerous Intentions
Opuštěná a podvedená (TV film)
1994 Star Trek VII: Generace
1993 Donato a dcera (TV film)
Opojný život (TV film)
Slepý bod (TV film)
1992 Stůj, nebo maminka vystřelí!
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
Osudné přátelství (TV film)
1988 Wash, The
1986 Hurá!
1984 Tales of Meeting and Parting

TV seriály

2016 Prolhané krásky (TV seriál)
The Wrath of Kahn (S07E09)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v lednici (S01E08)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Crisis Center (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
Geneze (S07E19)
V podpalubí (S07E15)
1993 Living Single (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Paralely (S07E11)
Podezření (S06E22)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Rhythm & Blues (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vyjednavač (S06E03)
Zóna strachu (S06E02)
Vnitřní světlo (S05E25)
další epizody (6)
1991 Sons and Daughters (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hra (S05E06)
Hostitel (S04E23)
Záhadná zmizení (S04E18)
další epizody (4)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Futurum Imperfektum (S04E08)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Duet (TV seriál)
1986 Gung Ho (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace