foto

Robert O'Reilly

  • nar. 25.3.1950 (69 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Circuit
2003 Roddenberry on Patrol
1999 Candyman 3: Den smrti
Kód Omega
1997 Moonbase
1996 Zlomte vaz!
1995 Ocelové peklo
Zuřiví andělé
1994 Maska
1992 Let jestřába
1991 Děvka
1990 Dark Avenger (TV film)
Za ranního rozbřesku (TV film)
1989 Desperado: Badlands Justice (TV film)
1988 Party Plane
1985 Steel Collar Man, The (TV film)
1982 World War III (TV film)

TV seriály

2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Odměna (S02E25)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Father-Daughter Dance (S03E04)
1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál) - herec, a.z.
Co po sobě zanecháš (S07E25) - a.z.
Proti větru (S07E22)
Mračna se stahují (S07E21)
další epizody (4)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pekelným žárem (S05E15)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Přichází apokalypsa (S05E01)
Přerušený článek (S04E25)
1995 The Client (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Cesta válečníka (S04E01)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Quarkův dům (S03E03)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Právoplatný dědic (S06E23)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Usmíření 2/2 (S05E01)
Usmíření 1/2 (S04E26)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Flash (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Opět spolu (S04E07)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hon na muže (S02E19)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Tělo a duše (S01E07)
Max Headroom (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Noční můry (S01E11)
1985 Otherworld (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Únos (S04E03)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Úkol hodný rytíře (S02E20)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The ACM Kid (S01E06)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
Phoenix, The (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)

Dokumentární

2018 What We Left Behind: Looking Back at Star Trek: Deep Space Nine
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2005 Galileo7: Family Matters
1997 Trekkies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace