foto

Débora Bloch

  • nar. 29.5.1963 (56 let)
    Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rozchod Nadera a Simin
2009 À Deriva
2001 Diogo - Král Brazílie
2000 Bossa nova
1997 A Ostra e o Vento
1995 Felicidade É...
1994 Veja Esta Canção
1989 Grande Mentecapto, O
1985 Nekonečný sen
1984 Noites do Sertão

TV seriály

2019 Segunda Chamada (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
2013 Saramandaia (TV seriál)
2012 Avenida Brasil (TV seriál)
2009 Caminho das Índias (TV seriál)
2007 Láska v Amazonii (TV seriál)
2006 JK (TV seriál)
Minha Nada Mole Vida (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
2000 Invenção do Brasil, A (TV seriál)
1999 Andando Nas Nuvens (TV seriál)
1996 A Vida Como Ela É (TV seriál)
Salsa e Merengue (TV seriál)
1992 Deus Nos Acuda (TV seriál)
1990 A, E, I, O... Urca (TV seriál)
1988 TV Pirata (TV seriál)
1986 Cambalacho (TV seriál)
1982 Sol de Verão (TV seriál)
1981 Jogo da Vida (TV seriál)
1980 Água Viva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky