foto

Espen Sandberg

  • nar. 17.6.1971 (46 let)
    Sandefjord, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Pirates of the Caribbean 6
2017 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
2012 Kon-Tiki
2008 Max Manus
2006 Sexy Pistols
1997 Dag 1

TV seriály

2014 Marco Polo (TV seriál)
The Wolf and the Deer (S01E02)
The Wayfarer (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace