foto

Patrick Cook

  • nar. 20.9.1949 (69 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Garbo
1989 Kokoda Crescent

TV seriály

1990 Let the Blood Run Free (TV seriál)

Dokumentární

1987 Gillies

TV pořady

2011 Good News World (TV pořad)
1998 Good News Weekend (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
1992 Gillies and Company (TV pořad)
Kittson Fahey (TV pořad)
1990 In Harmer's Way (TV pořad)
The Party Machine (TV pořad)
1989 Tuesday Night Live: The Big Gig (TV pořad)
1988 The Dingo Principle (TV pořad)
1986 Rubbery Figures (TV pořad)
1984 The Gillies Report (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1992 Kittson Fahey (TV pořad)
1990 The Party Machine (TV pořad)

Host

TV pořady

1988 The Dingo Principle (TV pořad)
1984 The Gillies Report (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace