foto

Jeff Schechter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Undercover Grandpa
2013 Lovci bájných relikvií (TV film)
Smrtící Slunce (TV film)
2005 Care Bears: Big Wish Movie
Náš děda (TV film)
2004 Starostliví medvídci: Cesta do Vtipálkova
2000 Beethoven 3
Other Me, The (TV film)
1998 Brink! (TV film)
1996 Krvavý sport II.: Konfrontace

TV seriály

2015 Stitchers (TV seriál)
2014 Kurýr (TV seriál)
Trust (S02E09)
Beacon of Hope (S02E03)
2006 Erky Perky (TV seriál)
2005 Get Ed (TV seriál)
Jana a drak (TV seriál)
Team Galaxy (TV seriál)
2003 Martin Mystery (TV seriál)
2002 Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Rukojmí (TV film)

TV seriály

2002 Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Stitchers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace