foto

Lewis Fitz-Gerald

  • nar. 15.11.1958 (59 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Harmony
Pimped
2017 Dance Academy: The Movie
2015 Truth
2013 Boj o moc (TV film)
Wolverine
2012 Not Suitable for Children
2011 Velký závod
2009 Kluci jsou zpět
Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2005 Dynastie: Rub a líc (TV film)
2004 Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
2000 Hraniční hlídka (TV film)
Tři panáci (TV film)
Černočerná tma
1996 Dead Heart
1994 Spider & Rose
1992 The Last Man Hanged (TV film)
1989 Police State (TV film)
1988 Míle za čtyři (TV film)
Rikky a Pete
Výkřik ve tmě
Warm Nights on a Slow Moving Train
1987 Břímě (TV film)
1986 Ivanhoe (TV film)
More Things Change..., The
1984 Boy Who Had Everything, The
1983 The Dean Case (TV film)
1982 Fighting Back
We of the Never Never
1981 Outbreak of Love (TV film)
1980 Krotitel Morant

TV seriály

2018 Pine Gap (TV seriál)
2016 Lovci (TV seriál)
2015 Winter (TV seriál)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
Epizoda 22 (E22)
Epizoda 21 (E21)
Epizoda 20 (E20)
další epizody (22)
2003 Out There (TV seriál)
2002 Farscape (TV seriál)
Into the Lion's Den: Part 1 - Lambs to the Slaughter (S03E20)
2001 Ponderosa (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
The Adventures of Sam (TV seriál)
The Adventures of Sam & Max: Freelance Police (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Naked: Stories of Men (TV seriál)
1994 Damnation of Harvey McHugh, The (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 R.F.D.S. (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
I Can Jump Puddles (TV seriál)
1980 The Last Outlaw (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1977 Mladý Ramsay (TV seriál)

Dokumentární

1987 Banjo and the Bard, The (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Twisted
1992 The Last Man Hanged (TV film)

TV seriály

2008 Out of the Blue (TV seriál)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Boj o vodu (S02E04)
Hranice zoufalství (S02E03)
1998 Ranaři (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace