foto

Michael Davie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 Our America with Lisa Ling: A Closer Look (TV film)
2007 The Choir
2000 Assignment: Blue Nile (TV film)
1999 War Child (TV film)
War Diary (TV film)
1985 Průzkumník (TV seriál)

TV pořady

2011 Our America with Lisa Ling (TV pořad)
2009 Těžké časy (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Víra (TV seriál)
2008 Poslední gorily v parku Virunga (TV film)
2007 The Choir
2000 Assignment: Blue Nile (TV film)
1999 War Child (TV film)
War Diary (TV film)
1985 Průzkumník (TV seriál)

TV pořady

2011 Our America with Lisa Ling (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

1985 Průzkumník (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2007 The Choir
2000 Assignment: Blue Nile (TV film)
1999 War Child (TV film)
War Diary (TV film)

TV pořady

2009 Těžké časy (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2007 The Choir
2000 Assignment: Blue Nile (TV film)

TV pořady

2009 Těžké časy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace