foto

Paweł Tomaszewski

  • nar. 16.6.1983 (34 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amok
Zgoda
2016 Historia Roja
2014 Město 44
Občan
2013 Walesa: člověk naděje
2012 Fourth Dimension, The
V ložnici
2011 Numeros, Los
Výmyk
2010 Hochzeitspolka
Křtiny
2009 Love and Dance
Puškvorec
2008 Pora mroku
Środa, czwartek rano

TV seriály

2016 Artyści (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2009 Siostry (TV seriál)
2008 Agentki (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace