foto

Ingrid Thurnher

  • nar. 6.7.1962 (57 let)
    Bludenz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bauernschach - Ein Winterthriller (divadelní záznam) - vyp.
2003 Brüder II (TV film)
1986 Bitte laßt die Blumen leben

TV seriály

2011 Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 25 Jahre Tom Turbo (TV pořad)
2013 60 Minuten Politik (TV pořad) - mod.
Stöckl (TV pořad)
2012 Inside Brüssel (TV pořad) - mod.
2007 Im Zentrum (TV pořad) - účinkující, mod.
Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
2002 Runder Tisch (TV pořad) - mod.
1979 Pressestunde (TV pořad) - mod.
1975 ZiB 2 (TV pořad) - mod.
1955 Zeit im Bild (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky