foto

Hee-do Lee

  • nar. 1.10.1955 (63 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Dalkom, salbeolhan yeonin
Mai kaeptin, Kim Dae-chul
Moodori
2002 Gwangbokjeol teuksa
1992 Gyeolhon iyagi

TV seriály

2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
Michin sarang (TV seriál)
2012 Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
Woorijip yeojadeul (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
Gajokeui bimil (TV seriál)
Myeongga (TV seriál)
2009 Inyeon mandeulgi (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
큰언니 (TV seriál)
2007 9huimal 2aut (TV seriál)
Hayeon keotap (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)
Il dan ttwieo (TV seriál)
Miseuteo gootbai (TV seriál)
2005 Haehoo (TV seriál)
Je5 konghwakuk (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2004 Gaebapgeuleus (TV seriál)
Haeshin (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Nae insaengui kongkkakji (TV seriál)
2002 Eosa Park Moon Soo (TV seriál)
Gahwamansaseong (TV seriál)
Yoori goodoo (TV seriál)
2001 Pureun angae (TV seriál)
Rooki (TV seriál)
Soohocheonsa (TV seriál)
2000 Joa joa (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1997 Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
Model (TV seriál)
1995 Jang Nok-su (TV seriál)
Yeo (TV seriál)
1994 Nunmeon saeui norae (TV seriál)
1986 Hoechunmun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace