foto

Sylvester Morand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Agora
2007 Probuzení tmy
2005 Prstoklad (TV film)
Pýcha a předsudek
2003 Liga výjimečných
1996 Sharpovo obléhání (TV film)
1977 Brute, The
1973 And Now the Screaming Starts!

TV seriály

2004 The Brief (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Míra omylu (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Ztráta paměti (S04E07)
1973 Marked Personal (TV seriál)
1972 War and Peace (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace