foto

Nanna Hirvonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Hiljaa kuin murhaajat
2017 Mulkku-Ulf (studentský film)
2016 Golgata (studentský film)
Rehtori (studentský film)
Todella kiihottavaa
2015 Hannes Blank (studentský film)
2014 Toistaiseksi elossa (studentský film)
2013 Labyrintti

TV seriály

2019 Rantabaari (TV seriál)
2018 Donna (TV seriál)
Malja rakkaudelle (S01E10)
Äiti ei petä koskaan (S01E09)
Enkeli tulee liian aikaisin (S01E08)
další epizody (10)
Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky