foto

Brian Cousins

  • nar. 9.5.1959 (61 let)
    Portland, Maine, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 L.A. Superheroes
2002 Muž roku
2001 V tajných službách (TV film)
2000 Královská garda
1997 Žít v nebezpečí
1994 Neviditelný: Kronika Benjamina Knighta
Roswell (TV film)
1993 Mandroid
1991 Na hranici smrti
1989 Společník na dlouhé trati

TV seriály

2013 Policajti z L. A. (TV seriál)
The Felix Paradox (S05E08)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Tohle že je láska? (S08E13)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Vigilante (E04)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Ztracená dcera (S05E14)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kostlivci (S04E17)
2006 Huff (TV seriál)
Porušení smlouvy (S02E07)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Daniela (S02E03)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Born to Run (S01E04)
Strážkyně zákona (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vykoupení (S07E06)
Minulý čas (S06E21)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina the Matchmaker (S03E16)
1998 Becker (TV seriál)
My Dinner with Becker (S01E05)
Možná už zítra (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
Komando (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Who Monitors the Birds? (E12)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Něco shnilého ve Flasppieville (S12E17)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Honička temnými místy (S02E08)
Frasier (TV seriál)
Poměr k zapomenutí (S02E21)
Policie New York (TV seriál)
Don We Now Our Gay Apparel (S02E09)
Odpadlík (TV seriál)
Líbánky v Mexiku (S04E02)
1994 Ellen (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Something Wilder (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vpád 2/2 (S07E01)
Vpád 1/2 (S06E26)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Další fáze (S05E24)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky