foto

John Durbin

  • nar. Council Bluffs, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lake Mead
2009 Redemption: A Mile from Hell
2007 American Zombie
2005 Take Out
2001 X-Wamp
2000 Miluj mě
1999 Dead Dogs
Jízda s ďáblem
1997 Deadly Vision, A (TV film)
Executive Power
Osvícení (TV film)
1996 Gone in the Night (TV film)
Kansas City
1995 Truman (TV film)
1994 Hon na čarodějnice (TV film)
Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Cyborg 2 - Skleněný stín
King of the Hill
Mr. Jones
Srdce a duše
Stopy Laury (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
O Pioneers! (TV film)
1991 Dollman
Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 Ain't No Way Back
Power Slide
1989 Brothers in Arms
Dr. Caligari
Mutant na bounty
Nebezpečná zóna II.
Proč Italové nepoužívají gril?
1988 Dead Solid Perfect (TV film)
Nejstarší řemeslo (TV film)
Tapeheads
The Blue Iguana
Zero man
Říše hrůzy
1987 Číslo jedna s kulkou
1986 Androidy (TV film)
1985 Návrat oživlých mrtvol
1983 Rock 'n' Roll Hotel

TV seriály

2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
I Fall to Pieces (S06E22)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Přednostní péče (S07E05)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Z vlastní vůle (TV seriál)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Prosté vyšetřování (S05E17)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Změna velení 2/2 (S06E11)
Změna velení 1/2 (S06E10)
1990 Going Places (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Osamělý mezi námi (S01E06)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
A-Team (TV seriál)
Dishpan Man (S05E01)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace