foto

Doug Palau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Žabí princ v New Yorku (TV film)

TV seriály

2003 Kingpin (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
V tajných službách (S01E01)
2000 Býk (TV seriál)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Hříchy otců (S06E04)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 16 (S02E16)
Episode 13 (S02E13)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (9)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Golden Years (S04E11)
1993 Policie New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Benevolence (S03E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky