foto

Peter Nagy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Donauinselfest (TV film)
1993 Falco - Donauinsel Live (TV film)

Dokumentární

2002 Wir helfen - Hochwasser in Österreich (TV film)
1987 X-Large (TV seriál)

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Gipfel-Sieg: Der Wille versetzt Berge (TV pořad)
Science Talk (TV pořad)
2008 Stöckl am Samstag (TV pořad)
Stöckl live (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)
1997 Leute heute (TV pořad)
1985 Wurlitzer (TV pořad)
1982 Grossen 10, Die (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2012 Gipfel-Sieg: Der Wille versetzt Berge (TV pořad)
Science Talk (TV pořad)
2008 Stöckl live (TV pořad)
1999 Frisch gekocht (TV pořad)

Koncert

1986 Opus und Freunde (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky