foto

Alejandro Awada

  • nar. 7.12.1961 (58 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sangre blanca
2017 El bar
Los últimos
Severina
2016 Amateur
El jugador
2015 Mecánica Popular
Papež František: Modlete se za mě
Pasaje de vida
2014 Tajemství štěstí
Vynálezce her
2013 Cuando yo te vuelva a ver
2012 Dny rybolovu v Patagónii
La araña vampiro
La cola
Od úterý do úterý
Samuraj
Una mujer sucede
2011 Borde del tiempo, El
Verdades verdaderas, la vida de Estela
Voces, Las
2010 Eva y Lola
2009 Felicitas
2008 Zachraňte myšáka 2
2007 Arizona sur
2006 Srdce v roztoužení
Zachraňte myšáka
2005 Partiendo átomos
Suerte está echada, La
Tigre escondido, El
2004 48, El
Ay, Juancito
Peligrosa obsesión
Whisky Romeo Zulu
2003 Día que me amen, El
Séptimo arcángel, El
2002 Anillo de humo (TV film)
Apasionados
Dibu 3
Relaciones carnales (TV film)
Sin intervalo
2001 Cabeza de tigre
Sedm na útěku
2000 Acrobacias del corazón
Buenos Aires plateada
Camino, El
Devět královen
Pescado crudo
Tesoro mío
Un amor de Borges
Visitante, El
1997 24 horas (algo está por explotar)
Mafiánští policisté
Sueño de los héroes, El
1996 Osvícené srdce

TV seriály

2016 El marginal (TV seriál)
2009 Epitafy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (13)
2006 Jsi můj život (TV seriál)
2005 Hombres de honor (TV seriál)
2003 Sol negro (TV seriál)
Tres padres solteros (TV seriál)
Zafando, por ahora (TV seriál)
2002 Simuladores, Los (TV seriál)
2001 Código negro (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1999 Buenos vecinos (TV seriál)
Drácula (TV seriál)
1996 Verdad consecuencia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky