foto

Murphy Guyer

  • nar. 25.12.1952 (66 let)
    Dover, Delaware, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Arthur
2010 Red Dead Redemption: The Man from Blackwater
2009 The Mercy Man
2005 La Fiesta del Chivo
2004 Nesnáší mne
2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
1998 Hráči
Pravidla špinavé hry (TV film)
1997 Dráždivé intriky
Hořící peklo (TV film)
Peacemaker
Ďáblův advokát
Šakal
1996 Vyšší zájem
1995 Parallel Sons
1994 Ztracený syn 2 (TV film)

TV seriály

2019 The Code (TV seriál)
1st Civ Div (E06)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 436 (S02E05)
Bull (TV seriál)
Justice for Cable (S03E04)
2016 Miliardy (TV seriál)
The Punch (S01E07)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 42 (S04E03)
Černá listina (TV seriál)
The Artax Network (No. 41) (S03E20)
Mr. Solomon (No. 32): Conclusion (S03E18)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Proslulý klient (S03E11)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Vyšší dobro (S03E20)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 3 (S01E03)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Family Business (S03E01)
Ve službách FBI (TV seriál)
Sousedská hlídka (S03E13)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
2010 Rubicon (TV seriál)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S07E01)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Payback (S05E07)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Teenage Wasteland (S11E12)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Gunshow (S10E01)
1997 Liberty! The American Revolution (TV seriál)
Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
Plan B (S01E07)
To Your Health (S01E06)
další epizody (4)
1996 Aliens in the Family (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Skin Deep (S03E01)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Heaven (S02E10)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2009 National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
2005 America's Lost Landscape: Tallgrass Prairie, The
2004 Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson
2003 Horatio's Drive: America's First Road Trip (TV film)
1997 Lewis & Clark: The Journey of the Corps of Discovery (TV film)
1996 West, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Eden Court

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace