foto

Danica Bujic

  • nar. USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Kde odpočívají spící psi
1988 Jack Rozparovač se vrací
Nemůžeš uspěchat lásku
South of Reno
1987 Al Capone Gang
Země nikoho
1986 Amazonky
1985 Ztráta paměti (TV film)

TV seriály

1988 thirtysomething (TV seriál)
Competition (S01E12)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Oáza (S01E10)
1981 The Fall Guy (TV seriál)

Dokumentární

1998 City Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace