foto

Lanei Chapman

  • nar. 23.1.1973 (47 let)
    Los Angelas, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!
2008 Tajný život včel
2007 Čas vypršel
2004 Dense (TV film)
2001 Final Fantasy: Esence života
Milionový závod
1996 Parking
1992 Bílí muži neumějí skákat
Importance of Being Earnest, The
Jacksons: An American Dream, The (TV film)
1989 Mother's Courage: The Mary Thomas Story, A (TV film)

TV seriály

2017 R jako rodina (TV seriál)
To spravíme (S02E08)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Číst mezi řádky (S07E07)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Povolání: Zloděj (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Všechno, co potřebuješ, je fantazie (S03E03)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
...Tell Our Moms We Done Our Best (E23)
And If They Lay Us Down to Rest... (E22)
Sugar Dirt (E21)
další epizody (12)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The River of Stars (E11)
Stay with the Dead (E10)
Choice or Chance (E09)
další epizody (11)
1993 Tajemství Lake Success (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)
The Old Man (S04E18)
1992 Martin (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Barevná fotografie (S05E13)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Únosci (S06E05)
Host (S06E04)
1991 Man of the People (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Noční můry (S04E17)
Dítě Galaxie (S04E16)
1990 True Colors (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Dokumentární

2001 Making 'Rat Race'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky