foto

Jurij Borienko

  • nar. 7.11.1932 (86 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Superman 4
1983 Mrtvý agent
1974 Callan
S*P*Y*S
1972 Innocent Bystanders
1970 Doctor in Trouble
1969 V tajné službě Jejího veličenstva
1968 Great Catherine
1967 Smashing Time
1966 Znamení trojúhelníku

TV seriály

1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Profesionálové (TV seriál)
Raffles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky