foto

Brigitte Horney

  • nar. 29.3.1911
    Dahlem, Německá říše
  • zem. 27.7.1988 (77 let)
    Hamburk, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Jakob oder Liebe hört nicht auf (TV film) - a.z.
1985 Mamas Geburtstag (TV film)
1984 Das Traumschiff - Nachbarn/Tochter des Chefs/Der Falschspieler (Brasilien) (TV film)
1983 Bella Donna
1982 So oder so ist das Leben: Vier Begegnungen in einer Großstadt (TV film)
1981 Charlotte
1979 Wunder einer Nacht (TV film)
1978 Kleine bunte Freudenspender (TV film)
1972 Das Geheimnis der alten Mamsell (TV film)
Die Vitrine (TV film)
1971 Paradies der alten Damen (TV film)
1966 Ich suche einen Mann
Znamení trojúhelníku
1965 Neues vom Hexer
1964 Dann geh zu Thorp (TV film)
1963 Zázračná záchrana bílých hřebců
1962 Daphne Laureola (TV film)
1961 Ein Stern in einer Sommernacht (TV film)
Ruf der Wildgänse
1960 Das Erbe von Björndal
Nacht fiel über Gotenhafen
1959 Geschlossene Gesellschaft (TV film)
1957 Der gläserne Turm
1954 Der letzte Sommer
Gefangene der Liebe
1953 Solange Du da bist
1950 Melodie des Schicksals
1949 Die Stimme Österreichs
Verspieltes Leben
1947 Am Ende der Welt
1943 Dobrodružství barona Prášila
1941 Illusion
1940 Feinde
1939 Aufruhr in Damaskus
Befreite Hände
Der Gouverneur
Eine Frau wie Du
Ziel in den Wolken
1938 Anna Favetti
Du und ich
Kočičí stezka
Revolutionshochzeit
Verklungene Melodie
1937 Secret Lives
1936 House of the Spaniard, The
Savoy-Hotel č. 217
Stadt Anatol
1935 Blutsbrüder
Grüne Domino, Der
1934 Der ewige Traum
Ein Mann will nach Deutschland
Liebe, Tod und Teufel
Rêve éternel
1933 Heideschulmeister Uwe Karsten
1932 Rasputin, Dämon der Frauen
1931 Fra Diavolo
1930 Abschied

TV seriály

1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1986 Teufels Großmutter (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1981 Barriers (TV seriál)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)
1978 Heidi (TV seriál)
1977 Eichholz und Söhne (TV seriál)
Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2011 Orta San Giulio - Sacro Monte - Isola di San Giulio - a.z.