foto

Vera Lynn

  • nar. 20.3.1917
    East Ham. Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.6.2020 (103 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Fall In, the Stars (TV film)
1962 Venus fra Vestø
1953 London Laughs (TV film)
1951 Tin Pan Alley
1944 One Exciting Night
1943 Rhythm Serenade
We'll Meet Again
1935 A Fire Has Been Arranged

TV seriály

1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1953 Garrison Theatre (TV seriál)
1936 Variety (TV seriál)

Dokumentární

2011 Entertaining the Troops (TV film)
The Unforgettable Norman Wisdom (TV film)
2010 Norman Wisdom: His Story (TV film)
The Vera Lynn Story (TV film)
2005 Bitva o nebe nad Británií (TV film)
2001 Válka, kterou nelze zapomenout
2000 Legends (TV seriál) - herec, a.z.
1994 Paul Merton's Palladium Story (TV seriál)
Songs That Won the War (TV film)
1986 Chasing Rainbows - A Nation and Its Music (TV seriál)
1977 All You Need Is Love (TV seriál)
1973 Svět ve válce (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
1983 The Time of Your Life (TV pořad)
1974 The Vera Lynn Show (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
Vera Lynn (TV pořad)
1968 Gala Variety: The Royal Air Forces Association Jubilee Festival (TV pořad)
The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1961 Big Night Out (TV pořad)
1956 Alan Melville Takes You from A-Z (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
Vera Lynn Sings (TV pořad)
1953 The Dave Garroway Show (TV pořad)
The Good Old Days (TV pořad)
1949 Music-Hall (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
1946 Stars in Your Eyes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky