foto

Brent White

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Last Christmas
2018 Nebezpečná laskavost
2016 Krotitelé duchů
2015 Špión
2013 Drsňačky
Zprávař 2 - Legenda pokračuje
2012 Čtyřicítka na krku
2011 Arthur
2010 Benga v záloze
2009 Komici
2008 Bratři z donucení
2007 Zbouchnutá
2006 Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2005 40 let panic
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Life on Parole (TV film)
2002 The Slaughter Rule
2000 Panika
1999 Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (TV film)
Polní květy
1998 Pan Vražda (TV film)
Život ve lži (TV film)
1996 Critical Choices (TV film)
Matilda
1993 Teenage Bonnie & Klepto Clyde

TV seriály

2020 Love Life (TV seriál)
Augie Jeong (E01)
2017 Future Man (TV seriál)
Operation: Natal Attraction (S01E10)
A Blowjob Before Dying (S01E06)
A Riphole in Time (S01E03)
další epizody (5)
Smilf (TV seriál)
A Box of Dunkies and Two Squirts of Maple Syrup (S01E01)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Láska visí ve vzduchu (S01E14)
Kdo ji najde? (S01E11)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vinni (S01E08)
Vstupte, cizinče (S01E05)
Ale co je pod povrchem? (S01E02)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Zálety a úlety (E15)
Buráky a marjánka (E13)
Paráda a olympiáda (E11)
další epizody (4)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Kim je moje kamarádka (E04)

TV pořady

2002 The 74th Annual Academy Awards (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bratři z donucení

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky