foto

Maryann Brandon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Temné síly
Venom
2016 Pasažéři
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2014 Nekonečná láska
2013 Star Trek: Do temnoty
2011 Kung Fu Panda 2
Super 8
2010 Gulliverovy cesty
Jak vycvičit draka
2009 Star Trek
2007 Láska podle předlohy
2006 Mission: Impossible III
2001 Bludný Holanďan
Child Star: The Shirley Temple Story (TV film)
2000 Vychovatelka (TV film)
1999 Ponorka Hunley (TV film)
1997 Prokletá farma
1995 Dej si pohov, kámoši 2
Katie - Dítě divočiny
1993 Chycen při činu (TV film)
1992 Riskantní karta (TV film)
Witches of Eastwick, The (TV film)
1991 Bingo
1989 All's Fair
Boj o slávu

TV seriály

2005 Alias (TV seriál)
Snění (S04E19)
Pandora (S04E15)
Cesta domů (S04E11)
další epizody (6)
2004 Alias (TV seriál)
Vzkříšení (S03E22)
Přesýpací hodiny (S03E19)
Únos (S03E16)
2003 Alias (TV seriál)
Střípky paměti (S03E10)
Předehra (S03E07)
Chybějící článek (S03E04)
další epizody (8)
2002 Alias (TV seriál)
Sbližování 1. část (S02E08)
Ukazatel (S02E05)
Věř mi (S02E02)
další epizody (7)
2001 Alias (TV seriál)
Odvaha (S01E10)
Barvoslepý (S01E07)
Zlomené srdce (S01E04)
2000 Grapevine (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Alias (TV seriál)
Cesta domů (S04E11)
2004 Alias (TV seriál)
Po šesté (S03E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace