foto

Norman Large

  • nar. 1952
    Barrington, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
1996 Zapomenuté hříchy (TV film)
1994 In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
1990 Bláznivý exorcista
Pretty Woman

TV seriály

2007 Veronica Mars (TV seriál)
Opouštěj staré písně pro nové (S03E17)
Konečné skóre (S03E13)
1997 Union Square (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Smůla (S02E03)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Friars Club (S07E17)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Studený oheň (S02E10)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál) - a.z.
Druhá kůže (S03E05) - a.z.
1993 Padlí andělé (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
V rukou Proroků (S01E19)
Duet (S01E18)
další epizody (7)
Superman (TV seriál)
Nový Superman (S01E01)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Temný kout (S07E07)
1992 Delta (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sjednocení 2/2 (S05E08)
Sjednocení 1/2 (S05E07)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace